Bij het surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor onze statistieken en om je bezoek aan te passen aan je wensen. Meer lezen en cookies instellen     
image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama

Camping Fougeraie (Nièvre Morvan) , camping en Bourgogne    Camping Fougeraie (Nièvre Morvan) , camping en Bourgogne adapté aux personnes à mobilité réduite
Camping ★★★ La Fougeraie   -   +33 (0)3 86 85 11 85   -   info@campingfougeraie.fr

Info Covid 19 et Pass Sanitaire : Meer info
Le camping en BOURGOGNE, dans la NIEVRE au coeur du PARC NATUREL REGIONAL du MORVAN c'est avec le Camping Fougeraie, camping 3 étoiles avec un étang pourla pêche. Pour un camping traditionnel en Bourgogne sur de vastes emplacements camping ou pour la location de chalet en camping, le Camping Fougeraie vous propose le meilleur du camping en Bourgogne et de la Nièvre. De la location en camping chalets, tentes, des emplacements camping équipés pour vos vacances, le terrain de camping de Bourgogne en Nièvre le Camping Fougeraie vous accueille à Saint Léger de Fougeret dans le Morvan dans la Nièvre en France, pays du camping en Europe. Passez de bonnes vacances au camping en Bourgogne dans la Nièvre, avec le Camping Fougeraie
Logo du Camping Fougeraie en Bourgogne dans le Morvan
Date d'ouverture du Camping Fougeraie en Bourgogne dans le Morvan
Open
Van 1 april t/m 30 september 2021
Chalets het hele jaar
+33 (0)3 86 85 11 85
Appeler le Camping Fougeraie en Bourgogne dans le Morvan

Clef verte

Reserveren


Chalet panoramique Pilotis

Panoramachalet op palen

Je wilt voor je gezin een vakantie in de natuur op een milieuvriendelijke camping en met totaal comfort? Top, midden in de roos! Kom bij ons!

Dit jaar presenteert Camping de la Fougeraiehet nieuwe panoramachalet op palen, voor 5 personen
De bungalow heeft een oppervlakte van 23 m² met 2 slaapkamers: 1 met groot bed van 140x200, 1 met 1 stapelbed en 1 eenpersoonsbed van 80x200.
fleche  Meer info

Vanaf € 40.00/nacht (*) tot € 140.00/nacht (*)

Panoramachalet op palen reserveren
Chalet panoramique Etang

Panoramachalet aan het water

Op zoek naar een vakantie met je gezin op een milieuvriendelijke camping, zonder in te boeten op je comfort? Dan zit je bij ons goed!

Dit jaar introduceert Camping de la Fougeraiehet nieuwe panoramachalet aan het water.

Met een ontvangstcapaciteit van 5 personen en een totale oppervlakte van 23 m² heeft deze bungalow alles wat je hartje begeert: 2 slaapkamers: 1 met groot bed van 140x200, 1 met 1 stapelbed en 1 eenpersoonsbed van 80x200.
fleche  Meer info

Vanaf € 42.00/nacht (*) tot € 140.00/nacht (*)

Panoramachalet aan het water reserverenChalet panoramique Etang

Hutje Cocon aan het water

Zin in rust en natuur? Dan is de grappige Cocon je plekkie!

Beleef op de milieuvriendelijke camping La Fougeraieeen originele kampeerervaring die comfort, originaliteit en een ontspannen sfeer combineert aan de rand ons meertje.

fleche  Meer info

Vanaf € 28.00/nacht (*) tot € 88.00/nacht (*)

Hutje Cocon aan het water reserveren

Lodge Nature Luxe

Tenten Lodge Nature & Luxe

Je bent op zoek naar authenticiteit, rust, welzijn? Dan valt je keuze al gauw op een verblijf in een ruime Lodge Nature & Luxe.

Op camping Fougeraie hebben we besloten om deze prachtige lodgetenten (uit 2017) te installeren die in een perfect evenwicht het natuurlijke van hout en het comfort van tentdoek combineren vanuit een milieuvriendelijk streven. Alle verlichting is voorzien van ledlampen.
fleche  Meer info

Vanaf € 38.00/nacht (*) tot € 140.00/nacht (*)

Tent Lodge Nature & Luxe reserveren
Mobil-home

Stacaravans

Zin om de charmes van de regio Bourgogne te ontdekken met het hele gezin of met vrienden? Dan zijn onze moderne, ruime stacaravans (uit 2016) voor 8 personen ideaal.
Ze staan op het hoger gelegen deel van de camping, bij de centrale gebouwen. Twee stacaravans hebben een prachtig uitzicht op het meertje van La Fougeraie en een derde heeft uitzicht op de natuur van de Morvan. In deze comfortabele huuraccommodatie heb je een ruime woonkamer, een groot houten terras van 12 m² met zitje en een grote parasol zodat je onbekommerd kunt genieten van de charmante landschappen van onze mooie streek de Morvan.
fleche  Meer info

Vanaf € 44.00/nacht (*) tot € 142.00/nacht (*)

Stacaravan reserveren
Gitotel

Chalets

Om te beantwoorden aan ieders wensen en behoeften bieden we op camping La Fougeraie een ruime keuze aan chalets (bouwjaar 2002, 2003, 2011 en 2019) van verschillende groottes en comforts.
Je vakantie in de Morvan in Bourgogne begint precies naar je zin!

De chalets zijn voorzien van vaatwerk, huishoudelijke apparaten, bedden en beddengoed (zelf lakens en slopen meenemen), tuinzitje en barbecue. Babyspullen te huur, van tevoren aanvragen.
fleche   Meer info

Vanaf € 30.00/nacht (*) tot € 140.00/nacht (*)

Chalet reserveren
Glamping en France - Hebergement insolite - tente sur pilotis - camping fougeraie MorvanBourgogne Franche Comté Nievre

Originele accommodatie op de camping!

Heb je zin in iets heel anders dan normaal? Dat kan op Camping L'Etang de La Fougeraie! Met enige trots suggereren we de Robinsontent.

Dit originele concept combineert het plezier van het kamperen met een terugkeer naar de natuur.
Deze tent voor 2 personen staat op palen aan de rand van het meertje, een superromantische en unieke belevenis in het hart van de Morvan. Tent van 9 m² uit 2011.
fleche  Meer info

Vanaf € 28.00/nacht (*) tot € 86.00/nacht (*)

Robinsontent reserveren
Tente Safari - camping fougeraie MorvanBourgogne Franche Comté Nievre

Réserver une tente Safari

Tente safari entièrement équipée pour 5 personnes, 2 chambres, cuisine, réfrigérateur, salon de jardin bois eco art.

fleche  Meer info

Vanaf € 38.00/nacht (*) tot € 132.00/nacht (*)


Safaritent reserveren
Emplacement

Standplaats voor tent, caravan of camper

Je houdt van vrijheid en natuur en je zoekt een mooie plek om je vakantie in Bourgogne-Franche-Comté door te brengen? Nou, dan ben je van harte welkom op Camping Fougeraie!

Op onze camping in de Morvan kiezen we voor een zo milieubewust mogelijke leefstijl. We zetten ons met hart en ziel in voor je comfort, en dat heb je tijdens je verblijf al snel door dankzij onze recente infrastructuren van kwaliteit.
fleche   Meer info

Vanaf € 15.10/nacht (*) tot € 32.20/nacht (*)

Standplaats reserveren


Camping Carpodrome Etang de la Fougeraie
Hameau de Champs
58120 Saint Léger de Fougeret
Tel : +33(0)3 86 85 11 85          Mail : info@campingfougeraie.fr          GPS : 47°00'23" N , 3°54'18" E