Bij het surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor onze statistieken en om je bezoek aan te passen aan je wensen. Meer lezen en cookies instellen     
image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama

Camping Fougeraie (Nièvre Morvan) , camping en Bourgogne    Camping Fougeraie (Nièvre Morvan) , camping en Bourgogne adapté aux personnes à mobilité réduite
Camping ★★★ La Fougeraie   -   +33 (0)3 86 85 11 85   -   info@campingfougeraie.fr

Info Covid 19 et Pass Sanitaire : Meer info
Le camping en BOURGOGNE, dans la NIEVRE au coeur du PARC NATUREL REGIONAL du MORVAN c'est avec le Camping Fougeraie, camping 3 étoiles avec un étang pourla pêche. Pour un camping traditionnel en Bourgogne sur de vastes emplacements camping ou pour la location de chalet en camping, le Camping Fougeraie vous propose le meilleur du camping en Bourgogne et de la Nièvre. De la location en camping chalets, tentes, des emplacements camping équipés pour vos vacances, le terrain de camping de Bourgogne en Nièvre le Camping Fougeraie vous accueille à Saint Léger de Fougeret dans le Morvan dans la Nièvre en France, pays du camping en Europe. Passez de bonnes vacances au camping en Bourgogne dans la Nièvre, avec le Camping Fougeraie
Logo du Camping Fougeraie en Bourgogne dans le Morvan
Date d'ouverture du Camping Fougeraie en Bourgogne dans le Morvan
Open
Van 1 april t/m 30 september 2021
Chalets het hele jaar
+33 (0)3 86 85 11 85
Appeler le Camping Fougeraie en Bourgogne dans le Morvan

Clef verte

Activiteiten voor alle leeftijden op onze ecocamping in de Morvan


Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Activités

Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Activités

Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Activités

Gezinscamping in Bourgogne-Franche-Comté

Op deze pagina vind je de activiteiten en het entertainment die je op Camping de La Fougeraie kunt verwachten. Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke spellen ter beschikking te stellen op onze camping in de Morvan in Bourgogne Franche-Comté. De activiteiten die wij organiseren, draaien zoveel mogelijk om het thema natuur en bij ons doe je aan milieuvriendelijke recreatie.

Voor een geslaagde kampeervakantie in de Morvan hebben we een uitgebreid activiteitenprogramma en spellen voor kinderen en de andere leden van het gezin.

Onze activiteiten hebben altijd een link met de natuur en zijn milieuvriendelijk. We hebben skelters van het merk Berg (gratis gebruik) en ook crosscountry-steppen, twee grote trampolines, een schommel, een pingpongtafel (met uitleen van batjes en pingpongballen), enz.

Voor de allerkleinsten, die worden bij ons niet overgeslagen, hebben we aangepaste speeltafels met speelgoed waarmee ze uren zoet zijn.

En er is geen kind ter wereld dat niet zwicht voor een groot opblaaskasteel op een camping!

Sinds 2020 hebben we een nieuw spel, uniek op een camping in de Morvan, en waar alle kinderen zich om verdringen: de jumpbox! Camping de la Fougeraie is de enige 3-sterrencamping in de Morvan die een jumpbox bezit.

Vermaak je met vrienden of met je gezin tijdens je vakantie op onze milieuvriendelijke camping met onze gezelschapsspellen voor alle leeftijden (gratis uitleen van dobbelstenen, pionnen en spelregels). Daag elkaar uit met onze enorme 4 op een rij!

Camping met verwarmd zwembad in de Morvan

Profiteer van het zwembad op de camping en haal alles uit je vakantie in Bourgogne op onze kleinschalige camping in de Morvan.

Wij blijven onze filosofie van een milieuvriendelijke camping trouw: het zwembad is ecologisch uitgedacht, zowel voor het recycleren van het water als voor het behandelen van het water voor gezond zwemplezier.

Op onze camping in Bourgogne is het kleine verwarmde zwembad open van begin juni tot september. Let op: de openingstijden kunnen variëren in juni en september, afhankelijk van de weersomstandigheden.
We denken ook aan de allerkleinsten: de camping heeft een pierenbad van ongeveer 16 m², ook verwarmd.

Een fijne ruimte met ligstoelen en grote parasols nodigt tot een zonnebad in het hart van de Morvan.

Teamsporten op de camping

We stellen een aantal structuren beschikbaar voor het beoefenen van sporten op de camping, zoals een voetbalveldje, een badmintonveldje dat ook als volleybalveld kan dienen.

Ontdek deze recreatiemogelijkheden tijdens je vakantie in Bourgogne op camping de La Fougeraie!

De Morvan op een andere manier verkennen

Voor fietsers en wandelaars is de camping het vertrekpunt van wandel-, fiets- en mtb-tochten op de paden en wegen in de bossen van de Morvan.

Wij lenen wandel- en fietskaarten uit voor tochten die de camping als vertrek- en eindpunt hebben. Tochten van 6 à 7 kilometer, voor iedereen een plezier. Je kunt van ons een rugdrager lenen, zodat je baby mee kan op je wandeltocht en je onbezorgd kunt genieten van de landschappen van de Morvan tijdens uitstapjes met je gezin.

Kamperen en karpervissen in Bourgogne

Hengelaars (beginners en gevorderden) kunnen op onze camping een hengeltje uitwerpen in ons vismeertje.

Het hele jaar door vis je bij ons op karpers in onze 'Carpodrome' (karpervijver, alleen no-kill). Er zwemt meer dan 3,5 ton aan karpers in ons meertje, ze gedijen er best.

Camping met entertainment in de Morvan

Sinds 2019 organiseren we ook entertainment voor kinderen op de camping, in juli en augustus. De data en tijden staan op ons activiteitenbord.

We organiseren ook entertainment voor het hele gezin: twee à drie feestavonden in juli en augustus, waaronder een muziekavond (traditionele folkmuziek uit de Morvan) rond een niet te missen 'moules-frites'.

Neem gerust contact met ons op voor meer info om je vakantie in het Regionaal Natuurpark van de Morvan zo goed mogelijk voor te bereiden en om tijdens je vakantie zoveel mogelijk te beleven op onze kleinschalige milieuvriendelijke 3-sterrencamping in Bourgogne.Vlakbij: In de buurt van de camping


Klik op de foto's om ze uit te vergroten

Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Reuzenopblaaskasteel
Reuzenopblaaskasteel
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Trampoline
Trampoline
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Pingpong
Tafeltennis
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Skelter
Skelter
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Klimmen
Klimmen
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Wandelen
Wandelen
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : MTB
MTB
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Accordeon
Accordeon
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Paintball
Paintball
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Laser Nature
Lasergame Nature
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Zwembad
Zwembad
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Rond
In de buurt van de camping

Optredens

Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Volg ons op YouTube    Volg ons op YouTube
Lasergame   Meer info
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Lasergame
Reuzenopblaaskasteel
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Reuzenopblaaskasteel
Klimmen   Meer info
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Klimmen
Wandelen   Meer info
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Wandelen
MTB   Meer info
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : MTB
In de buurt van de camping   Meer info
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : In de buurt van de camping
Pingpong
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Pingpong
Skelter
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Skelter
Trampoline
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Trampoline
Accordeon   Meer info
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Accordeon
Zwembad   Meer info
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : Zwembad
PaintBall   Meer info
Camping Fougeraie (Nièvre,Morvan) : PaintBall


Camping Carpodrome Etang de la Fougeraie
Hameau de Champs
58120 Saint Léger de Fougeret
Tel : +33(0)3 86 85 11 85          Mail : info@campingfougeraie.fr          GPS : 47°00'23" N , 3°54'18" E