Bij het surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor onze statistieken en om je bezoek aan te passen aan je wensen. Meer lezen en cookies instellen     
image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama image diaporama

Camping Fougeraie (Nièvre Morvan) , camping en Bourgogne    Camping Fougeraie (Nièvre Morvan) , camping en Bourgogne adapté aux personnes à mobilité réduite
Camping ★★★ La Fougeraie   -   +33 (0)3 86 85 11 85   -   info@campingfougeraie.fr

Info Covid 19 et Pass Sanitaire : Meer info
Le camping en BOURGOGNE, dans la NIEVRE au coeur du PARC NATUREL REGIONAL du MORVAN c'est avec le Camping Fougeraie, camping 3 étoiles avec un étang pourla pêche. Pour un camping traditionnel en Bourgogne sur de vastes emplacements camping ou pour la location de chalet en camping, le Camping Fougeraie vous propose le meilleur du camping en Bourgogne et de la Nièvre. De la location en camping chalets, tentes, des emplacements camping équipés pour vos vacances, le terrain de camping de Bourgogne en Nièvre le Camping Fougeraie vous accueille à Saint Léger de Fougeret dans le Morvan dans la Nièvre en France, pays du camping en Europe. Passez de bonnes vacances au camping en Bourgogne dans la Nièvre, avec le Camping Fougeraie
Logo du Camping Fougeraie en Bourgogne dans le Morvan
Date d'ouverture du Camping Fougeraie en Bourgogne dans le Morvan
Open
Van 1 april t/m 30 september 2021
Chalets het hele jaar
+33 (0)3 86 85 11 85
Appeler le Camping Fougeraie en Bourgogne dans le Morvan

Clef verte

Jumpbox op Camping L'Etang de La Fougeraie

Jump Box - Trampoline géant au Camping L'Etang de la Fougeraie Bourgogne Morvan Franche Comté
Afmetingen: 14,3 meter lang en 4,3 meter breed. Hoogte van het loopnet: 1,3 meter boven de grond.

Altijd met in ons achterhoofd dat ieders vakantie in Bourgogne-Franche-Comté onvergetelijk moet zijn, waardoor we steeds weer met nieuwe originele activiteiten op de proppen komen, hebben we sinds 2020 een unieke nieuwkomer in de Morvan. De kinderen zijn er niet weg te slaan!

We hebben op onze milieuvriendelijke camping een spel van Acro-Games geïnstalleerd: de JUMPBOX-reuzentrampoline. Dit is een verplaatsbare structuur, de installatie vereist geen zware bouwwerkzaamheden. Het toestel is voorzien van een stalen structuur en verder geheel ongevaarlijk voor het milieu.

Wat is dat, een jumpbox?

Een jumpbox is een veilig spel, toegankelijk voor kinderen onder toezicht van een ouder of andere verantwoordelijke volwassene.

Grote en kleine avonturiers spelen binnen de netten die de JUMPBOX-reuzentrampoline aan alle kanten omgeven. De jumpbox heeft een in- en uitgang met een soort touwengordijn. Dankzij dit slimme systeem worden ongeplande valpartijen buiten de structuur voorkomen.

Als de kinderen eenmaal in de kooi van de jumpbox zijn, kunnen ze rennen, springen, stuiteren en rollen in het loopnet. Ze spelen in de kooi met de zachte grote ballen die bij deze attractie op onze camping in de Morvan horen, ze klimmen in het slingertouw van de reuzentrampoline van onze camping in Bourgogne-Franche-Comté.

Het loopnet van de reuzentrampoline staat strak gespannen voor een optimaal opvang- en stuitereffect. Door te lopen op dit net raken de andere kinderen uit hun evenwicht, tot grote pret van de andere spelers in dit reuzenspel. De grote ballen zijn zacht en geven mee. De bokszakken zijn ideaal om verstoppertje mee te spelen. En de grote pret is om van de slingertouwen in het loopnet te vallen...

We hebben de voorkeur gegeven aan deze activiteit boven het traditionele sportveldje, want de JUMPBOX-reuzentrampoline is een sportieve activiteit waarin kinderen gemakkelijk samen gaan spelen en zo vriendjes maken op de camping.
Alle kinderen voelen zich aangetrokken tot deze bonte kooi met de steeds bewegende ballen en bokszakken.

Dit spel is uniek in de Morvan en een plek waar de kinderen zich heerlijk uitleven: dezelfde sensaties als in een opblaasstructuur maar dan zonder de ongemakken: de kinderen zijn altijd te zien en zijn beschermd tijdens het spelen in de JUMPBOX-reuzentrampoline van Camping de La Fougeraie in de Morvan.

Deze reuzentrampoline is berekend op kinderen van 5 tot 15 jaar (met een lengte van onder de 1,80 meter en een gewicht van onder de 80 kilo).

Als je nog een doorslaggevende reden zoekt voor je vakantie op een camping in Bourgogne-Franche-Comté, dit is 'em! En je kinderen zullen je dankbaar zijn voor de uren speelpret in de JUMPBOX-reuzentrampoline, die er speciaal voor hen is neergezet.


Jump Box - Trampoline géant au Camping L'Etang de la Fougeraie Bourgogne Morvan Franche Comté Jump Box - Trampoline géant au Camping L'Etang de la Fougeraie Bourgogne Morvan Franche Comté


Camping Carpodrome Etang de la Fougeraie
Hameau de Champs
58120 Saint Léger de Fougeret
Tel : +33(0)3 86 85 11 85          Mail : info@campingfougeraie.fr          GPS : 47°00'23" N , 3°54'18" E